Over Mieke

Van 2005-2021 ben ik werkzaam geweest in het basisonderwijs, eerst als leerkracht, later als intern begeleider. In 2019 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam.

Vanaf de allereerste dag in het basisonderwijs ligt mijn passie bij kinderen die net even iets anders nodig hebben dan het reguliere aanbod. Extra individuele aandacht, een knipoog ten teken dat ik hem of haar zie, een uitdagende opdracht, een andere uitleg van die lastige rekensom of een gesprekje na schooltijd. Deze passie kan ik nog meer kwijt in mijn werk als orthopedagoog binnen onze praktijk.

In mijn werk als orthopedagoog vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij dat wat er al goed gaat om van daaruit te kijken naar wat het kind of de jongere nog nodig heeft. Ik kijk er naar uit om vanuit Praktijk Schitter met uw kind, met u als ouder(s)/verzorgers(s) of met jou als tiener/jongere aan de slag te gaan.

Scroll naar boven