Bikkeltjes met lef

Stap in de Bie-ba-boom-boom bus en reis mee naar Bikkellandia! Meteen bij de eerste bijeenkomst vinden we een vreemde brief, die via een speurtocht naar een schatkist leidt. We vinden een Bikkelkroon en paspoorten voor alle kinderen…wie durft mee?

In Bikkellandia maken we kennis met Bikkelboy Bob, Pieper Piet, Woeste Wilma en Chill Jill. Samen met onze vrienden beleven we de meest fantastische avonturen.  Ondertussen leren we spelenderwijs hoe we sterk en stevig staan, kijken, klinken en denken!

Voor wie?

Voor alle kinderen van 5 t/m 7 jaar die een boost zelfvertrouwen kunnen gebruiken! Wij zien veel kinderen die net dat extra duwtje nodig hebben om zich steviger en handiger te kunnen handhaven in de klas, thuis en met vriendjes. Vaak gaat het om kinderen die zich onzeker voelen in nieuwe situaties of in contacten met anderen en daardoor onhandig reageren.

Wat doen we?

Spelenderwijs leren de kinderen nieuwe vaardigheden en oefenen er mee in de groep. Voor ouders en leerkrachten geven we na iedere bijeenkomst een info-brief mee zodat ouders en leerkracht precies weten waar we aan gewerkt hebben en hoe je dat eenvoudig thuis of in de klas kunt doorzetten.

We werken bijvoorbeeld aan:

  • Ik sta als een Bikkel
  • Ik sta en klink als een Bikkel
  • Ik sta, klink en kijk als een Bikkel
  • Ik sta, klink, kijk en denk als een Bikkel

Praktische informatie

De trainingen worden gegeven op maandag van 14.15 – 15.30 uur.

Data 2020: bij voldoende aanmeldingen.

De kosten bedragen € 349,00. Indien u een verwijsbrief van uw gemeente heeft, kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Scroll naar boven